CNC mare profile arhitectura/volumetrie (fir taietor 2100mm)
40.182,00Ron

Utilaj CNC destinat decuparii blocurilor si placilor din polistiren extrudat si expandat .

Acest utilaj a fost conceput sa taie blocuri de polistiren de mari dimensiuni putandu-se realiza profile arhirecturale cu lungimea de 2000mm .

Dimensiunile de taiere sunt : sectiune taiere 2100 mm x 1200 mm cu lungimea firului de nichelina la 2100mm .

Datorita sectiunii mari de taiere acest utilaj satisface toate nevoile firmelor producatoare de obiecte decorative din polistiren .

Interfata de operare este inserata in aparat , acesta dispune de un procesor capabil sa opereze toate functiile necesare decuparii fara a mai fi nevoie conectarea la un PC. Fisierul se introduce cu ajutorul unui card de memorie . Acesta este un avantaj foarte mare deoarece economisiti spatiu si bani nemaifiind nevoie achizitionarea unui PC, soft, licente. Totusi daca doriti se poate alege varianta clasica cu port LPT pentru conectare PC sau varianta cu soft pentru conectare prin USB.

Temperatura firului este setata automat in functie de parametri polistirenului astfel nu mai pot aparea variatii de tensiune pe fir ca la sistemele clasice cu potentiometru, firul de nichelina este protejat la oxidare si durata de viata creste considerabil.

Structura aparatului este foarte solida fiind realizata din profile de otel  , transmisia facandu-se pe curea cu insertie de otel.

Ghidarea se face prin rulmenti liniari de precizie si axe de ghidaj calite prin inductie sprijinite pe talti de sustinere . Acest sistem nu necesita interventie ca la sistemele pe role de PVC care dupa un timp se tocesc si necesita inlocuire.

Toate motoarele sunt cu reductor 1/3 astfel se poate obtine o precizie ridicata inclusiv in decuparea profilelor din polistiren extrudat.
Aparatul este foarte precis, nu pierde pasi si poate decupa obiecte foarte mici cat si foarte mari fara erori.

Aparatul vine insotit de : 1 rola nichelina , manual utilizare. In cazul variantei cu operare de la PC acesta vine insotit si de soft.

 

Specificatii tehnice

 
Lungime axa X 2100 mm .
Lungime axa Y 1200 mm .
Lungime fir taietor 2100 mm .
Rezolutie 0,0125 mm .
Reglaj temperatura Automata in functie de parametri polistirenului ( pentru varianta cu procesor incorporat ) sau din potentiometru manual ( pentru varianta cu operare de la PC ) .
Transmisie Curea cu insertie de otel .
Motorizare 6 motoare pas cu pas . 4 motoare pentru X ( 2 pentru fiecare brat ) , 2 motoare pentru Y ( 1 pentru fiecare brat ) . Toate motoarele fiind prevazute cu reductoare .
Mecanica Rulmenti liniare de precizie pe axe de ghidaj rectificate cu talpa de sustinere .
Comanda Procesor intern cu mini tastatura si ecran LCD. Sau pentru varianta clasica cu operare de la PC pe portul LPT .
Cadru Profile otel protejate anti oxidare .

 Garantie : 24 luni

Comentarii
Căutare rapidă
 
Folosește cuvinte cheie pentru a găsi produsele.
Căutare avansată
Catalog Produse