Condiții de utilizare

Termeni si conditii de folosire a sitului si depunere de comenzi.

Pe site apare stocul produselor . Comandati aceste produse doar daca sunt pe stoc. In cazul in care nu sunt pe stoc dar toturi sunteti dispusi sa asteptati puteti face comanda si ve-ti fi sunat pentru a va informa in cate zile va fi expediat coletul.

Comanda produselor de pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii si ca v-ati documentat in privinta produselor.

1. Detinatorul site-ului nu poate fi tras la raspundere pentru neonorarea comenzilor, singura raspundere in acest caz este returnarea sumei platite de client in caz ca plata s-a facut in avans. In caz ca optati pentru plata prin transfer bancar NU faceti plata pana nu vi se comunica disponibilitatea produselor sau termenul de livrare pentru a nu aparea situatii neplacute.

2. Produsle de pe acest site se adreseaza specialistilor si persoanelor autorizate. Pentru toate produsele este obligatoriu sa cititi manulalul de utilizare, acolo unde este cazul, indiferent ca acesta este tradus in Romana sau nu este. La produsele electrice/electronice avand acces direct la bornele de cablare sunteti raspunzator de cablarea corecta al produselor. Daca aveti indoieli in legatura cu cablarea va rugam sa ne contactati. Nu se accepta la Garantie nici un produs defect din cauza cablarii incorecte sau deteriorat prin folosire improprie. Este interzisa demontarea produselor, ruperea sigiliului anuleaza automat garantia.

3. Clientul este direct raspunzator pentru folosirea incorecta a produselor achizitionate si de consecintele actiunilor sale: accidente, moartea, deteriorarea sau distrugerea produselor, etc. Proprietarul site-ului nu poate fi facut raspunzator sau tras la raspundere pentru cele descrise mai sus.

4. Declarati pe propria raspundere ca sunteti calificat sa folositi aceste produse si va asumati intreaga raspundere pentru orice evenimente, accidente sau deteriorari ale produselor.

5. Pentru absolut orice retururi/retrimiteri pentru inlocuire, garantie sau alte cauze costul transportului este suportat de catre client.

.
Continuă
Căutare rapidă
 
Folosește cuvinte cheie pentru a găsi produsele.
Căutare avansată
Catalog Produse
Nu există comentarii pentru acest produs